Keukens succesvol afgewerkt door Buildsmart.

Onze gerealiseerde projecten waar we enorm trots op zijn!

Is je keuken aan vernieuwing toe? Wij geven je alvast wat inspiratie door te laten zien wat we in het verleden al verwezenlijkt hebben.

Residentie 't Zand

Gezellig wonen in het kleinste dorp van Beveren Waas. Dit kleinschalig nieuwbouwproject te Haasdonk telt 7 energie zuinige BEN-appartementen. Ramen en keukens werden hier door Buildsmart geplaatst. De indeling van ieder appartement is gefocust op ruimte, openheid en luchtigheid. Deze kenmerken trokken we dan ook verder door in de ramen en keukens die geïnstalleerd werden. De grote glaspartijen zorgen voor een open gevoel zowel binnen als wanneer je op de terrassen vertoeft. De keukens kregen een strakke afwerking in combinatie een hout- of betonlook werkblad. Dit zorgt voor een hedendaagse en tegelijk gezellige uitstraling.

Residentie Vanille

Voor 15 appartementen hebben wij in Melsele alles voorzien van ramen, deuren en keukens. Keukens in verschillende kleuren werden geplaatst. Zulke werken voor grotere projectontwikkelaars zijn absoluut geen enkel probleem voor Buildsmart. Sterker nog, dat is één van onze specialiteiten. Klik door om de keukens in dit project te bekijken.

Project Tervuursesteenweg - Mechelen

In een prachtig pand te Mechelen heeft Buildsmart alle ramen, deuren én keukens geplaatst. Ook in kleinere ruimtes werd de oppervlakte maximaal benut om een trendy keuken volledig naar wens te plaatsen.  Bij Buildsmart vind je keukens voor ieders budget en stijl. Zo werd er hier gekozen voor houtlook keukendeurtjes en een keramisch Dekton werkblad. Heb je niet graag een opvallende dampkamp, dan kan je zoals hier kiezen voor een kookvuur met geïntegreerde dampkap, heel stijlvol! Wij zorgen ervoor dat alles mooi bij elkaar past en één geheel vormt.

Privéwoning in Aartselaar

Gezellig wonen in Aartselaar met ramen en keuken van Buildsmart.  Deze klant koos voor een onyxzwarte keuken met een glanzend wit werkblad en prachtig zwarte, matte kasten. Bij Buildsmart laten we je graag alle opties zien zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Residentie Pronkenberg

In deze keuken zien we een zwart kookeiland met een witte keukenwand. Zo wordt een open, verfrissende stijl gecombineerd met hedendaagse zwarte accenten.

Wat een pracht combinatie vinden wij! Ook het keramische werkblad van Dekton zorgt voor een klassevolle uitstraling!

Verder integreerden we ook de eettafel mee in de keuken en maakten we er één mooi geheel van!

Privéwoning Wilrijk

Tijdloos, hedendaags en trendy, dat is het minste wat je kan zeggen van deze zwarte keuken met betonlook werkblad.

Residentie Pronkenberg

Deze trendy zwarte keuken is afgewerkt met de mooiste details en heeft een marmeren Fior Di Bosco werkblad. Speciaal aan deze keuken is de keukenwand die een beetje uitspringt met een marmeren boordje in de NIS opening en de zwarte houten latjes bovenaan als dampkapafwerking!

Om alles in zijn geheel netjes af te werken werd er bij deze keuken gekozen voor ronde stopcontacten, verwerkt in de marmeren steen in het eiland. Tot slot zie je ook een grote wijnklimaatkast, laat die kurken maar knallen zouden we zeggen!
Wat een plaatje deze keuken!